En guide för att hitta den perfekta gästsängen

Vilken gästsäng som egentligen är den allra bästa beror på en rad olika saker. Man kan därför inte påstå att en viss gästsäng med automatik är ”den bästa”, utan var och en måste själv försöka klura ut vad som egentligen funkar bäst i det egna hemmet istället. Men hur gör man egentligen detta? Här kommer några förslag:

Välj en gästsäng i rätt storlek

De flesta köper nämligen enkelsängar, som de sedan använder som gästsängar, men är det så att man oftast har par som sover över, kan det ju vara så att detta inte är den bästa lösningen, utan att man istället borde ha en dubbelsäng som gästsäng. Vi rekommenderar dig därför att tänka igenom vilken storlek som egentligen passar bäst mycket noga.
Dock kan det givetvis vara så att man måste anpassa sig lite gällande detta, beroende på hur mycket plats man har över, och så vidare.

Uppblåsbar madrass från Partykungen – perfekt om du får gäster på besök

En snygg gästsäng

Välj en gästsäng som kan gömmas undan om du inte har mycket plats över där hemma

Det finns nämligen både hopfällbara gästsängar, uppblåsbara gästsängar och många andra smarta lösningar för att få undan sängen tillfälligt att få tag på. Dessa kan vara bra att titta lite extra på, om det är så att man är lite mer trångbodd än vad man skulle vilja.

Tänk på att det bör vara lätt att både få upp och ned/iväg en gästsäng av det här slaget. Är mekanismen bakom sängen väldigt jobbig, kommer man nämligen i regel att störa sig väldigt mycket på detta när gästsängen väl används.

Alternativt: Välj en gästsäng som passar ihop med den övriga inredningen i rummet

Detta är viktigt om gästsängen kommer att stå framme hela tiden. Då gör man nämligen klokt i att välja en gästsäng som färgmässigt, formmässigt, stilmässigt och annars är i harmoni med resten av inredningen på den plats där sängen kommer att ställas.

Välj en bekväm gästsäng

Detta är viktigt för att dina gäster ska trivas när de väl sover i sängen så klart. Komfortmässigt skiljer det dock ganska mycket mellan olika gästsängar, så att lägga lite tid på att hitta den allra mest bekväma gästsängen du kan hitta för din budget är smart på alla sätt och vis.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes