Att tänka på för dig som är i behov av en gästsäng

Den som skaffar en gästsäng till hemmet gör i regel en bra investering. För att denna investering ska vara så lyckad som möjligt finns det en del saker man bör tänka på när man köper och väljer gästsängen ifråga, bland annat:

Sätt en budget innan du börjar titta på olika alternativ

Detta gör det nämligen lättare att avgränsa din sökning, så att du inte slösar bort värdefull tid på att titta på varianter som ändå inte funkar för dig. Har du en liten budget bör du t.ex. kanske mest titta på uppblåsbara gästsängar, och inte dem som ser ut som riktiga sängar, och så vidare, medan den med större budget kan titta runt mer fritt.

Uppblåsbar madrass från Partykungen – perfekt om du får gäster på besök

Tänk på komforten

Åtminstone om du tycker om dem som ofta övernattar hos dig. Komforten mellan olika gästsängar skiljer sig nämligen åt en hel del!
Bäst tar man reda på hur komforten är för en viss gästsäng genom att läsa recensioner av den, och provligga den så klart.

Billig gästsäng

Hur snabbt kan någon sova i sängen?

Detta är viktigt att ta reda på om det är så att du ofta har gäster, alternativt kommer att ställa eller gömma undan sängen när den inte används. Även när det gäller detta förekommer nämligen väsentliga skillnader olika gästsängar emellan.

Är sängen ifråga högljudd?

Det är nämligen en del gästsängar, framför allt de hopfällbara och uppblåsbara varianterna av någon anledning. En gästsäng som låter mycket kan vara otroligt jobbig, både för dig som värd, samt för gästerna, så vi rekommenderar verkligen att du försöker ta reda på hur ljudnivån är, samt basera ditt val av gästsäng på detta.

Titta på stilen

Detta är åtminstone viktigt om det är så att den gästsäng du köper kommer att stå framme hela tiden. Då är det förstås en fördel om sängen ifråga passar ihop med den övriga inredningen i rummet där den kommer att ställas. Gäller det däremot en gästsäng som kan ställas eller gömmas undan när man inte har gäster, är detta mindre viktigt, då sängen inte kommer att ha en lika framträdande plats i ditt hem som en mer ”fast” gästsäng.

Våra andra guider:

www.dubbelsängar.com
www.dagbädd.nu
www.bäddmadrasser.org
www.bäddsoffan.com

www.familjesäng.nu
www.kontinentalsäng.net
www.juniorsäng.nu
www.loftsängar.nu

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes